Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Announcements
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 2 No. 1 (1995)
Vol. 2 No. 1 (1995)
DOI:
https://doi.org/10.22409/rbcv.v2i1
Published:
2015-04-29
Capa, Sumário
PDF (Portuguese)
DOI:
https://doi.org/10.22409/rbcv.v2i1.1309
Tecnologia e Inspeção de Produtos de Origem Animal
Enumeração e identificação de víbrios sacarosepositivos em amostras de lulas frescas comercializadas no município de Niterói-RJ
Francisco Carlos Lima, Luiz Antônio Trindade Oliveira, Rosana Rangel Duarte
PDF (Portuguese)
DOI:
https://doi.org/10.22409/rbcv.v2i1.996
Micotoxinas e alimentos: implicações na saúde humana e animal
Eulógio Carlos Queiroz Carvalho
PDF (Portuguese)
DOI:
https://doi.org/10.22409/rbcv.v2i1.997
Make a Submission
Make a Submission
Language
English
Español
Français (Canada)
Français (France)
Italiano
Português
Keywords
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Developed By
Open Journal Systems